Materiały do pobrania:
- Warzenie piwa – surowce, etapy, techniki -> skrypt systematyzujący podstawowe informacje
- Elementy analizy sensorycznej w ocenie piwa
- Przewodnik dla organizatorów konkursów
- opis-cech-piwa
- zasady-dobrej-praktyki-konkursow-piwa-11-2015
- Ewaluacja sędziów v.1
- Ewaluacja sędziów v.2
- Dobre praktyki opisu i oceny
- arkusz-oceny-piwa-eliminacje-wersja-01-2015 doc
- arkusz-oceny-piwa-eliminacje-wersja-01-2015 pdf
- arkusz-oceny-piwa-final-wersja-01-2015 doc
- arkusz-oceny-piwa-final-wersja-01-2015 pdf
- zbiorczy-arkusz-oceny-piwa-wersja-01-2015 doc
- zbiorczy-arkusz-oceny-piwa-wersja-01-2015 pdf
- zasady-dobrej-praktyki-konkursow-piwa-11-2015
- arkusz-cwiczebno-szkoleniowy
- wskazówki przy tworzeniu opisów stylów na konkursy